12 Week
Fat Loss Challenge

Een challenge die te combineren is met je gezinsleven, geen hongerdieet!

•Drastisch effect

•Leefstijl blijvend verbeteren, blijvend vet verlies!

•Kom én blijf in beweging

De resultaten spreken voor zich!

5/5
“Wat is er leuker dan met een gezellige groep en onder begeleiding van ervaren trainers in de buitenlucht op je eigen niveau aan je conditie en fysieke gesteldheid te werken? Bootcampen bij Outside Training is een aanrader voor iedereen! Het maakt mij blij. Wat wil je nog meer?!“
Gerry van W.
5/5
“Samuel is een hele fijne trainer, wij hebben duo personal training gehad aan huis en we zijn zeer tevreden met de resultaten. Samuel is professioneel, betrokken en persoonsgericht. Dankzij hem hebben we onze persoonlijke doelen behaald!"
Desi M.
5/5
"Samen met 3 vriendinnen hebben wij de afgelopen maanden small group training gehad van Samuel! Hij is een goede, betrouwbare trainer die niet alleen een professionele workout geeft maar ook zich inzet om je te helpen met aanpassingen in je lifestyle. Hij geeft je net dat beetje extra ten opzichte van andere trainers. Zelfs in een small group met mensen op verschillende niveaus weet hij iedereen de workout te geven die bij de persoon past. Ik kan Samuel van harte aanbevelen als je net even wat meer zoekt dan alleen maar een trainer."
Sel d.

Dus grijp je kans!

Kies je pakket en doe mee met de 12 weken Fat Loss Challenge!

© Outside Coaching 2023. All rights reserved