mei 6, 2020

Personal Training @ Home of Outdoor – met 1,5 meter afstand!

“Personal Training voor mensen die het hoogst haalbare willen bereiken, mét behoud van een gezonde privé/werk/fitness balans.”
  • Zeer professionele maar toch betaalbare Personal Training
  • Expert-niveau coaching op de domeinen Voeding, Training, Leefstijl, Gedragsverandering, Mindset- en Psychologie
  • Duidelijke adviezen en richtlijnen zodat je altijd exact weet wat je moet doen (en ook leert waarom)
  • Gefundeerd op wetenschappelijke principes en inzichten
  • Jarenlange ervaring en veel succesverhalen (zie de vele transformaties hieronder)

Ik wil graag met jou starten en ik ben blij dat je mij hebt gevonden! We kunnen bij jou thuis, in de tuin of in de openbare ruimte sporten!

Let op: Houd er rekening mee dat we reistijd en reiskosten meerekenen- een training op locatie naar jouw wens is altijd mogelijk, maar dit kan de kosten beïnvloeden.

Ga uit van een prijs van €80,- per uur, inclusief parkeerkosten (met eventueel maximaal €10 opslag voor langere reistijden)!

 

“Be the best you can be today!”


Ben je geïnteresseerd? Laat het mij weten, laat hieronder je gegevens achter en vertel wat over jezelf.

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

let op: als u verder omlaag scrolt kunt u enkele voorbeelden zien van de resultaten van mijn cliënten!

Wie ben ik?

Aangenaam kennis maken, mijn naam is Samuel van Gelder.

Als Personal Trainer in Diemen, onder de rook van Amsterdam, heb ik al meer dan 8 jaar vele cliënten geholpen met transformaties. Transformaties voor de lange termijn.

Iedereen kan een paar kilo afvallen in een paar weken, maar als professional is het mijn doel je te helpen om je resultaten voor de lange termijn vast te houden. Transformaties/Veranderingen leren volhouden is mijn expertise.

Mijn ‘levensverhaal’ vind je hier, maar een korte samenvatting geef ik graag…

Op mijn 18e ontdekte ik fitness en viel ik volgens plan bijna 18 kilo af. Ik ontwikkelde een brandende passie voor gedragsverandering en ‘de mens’. Van gezondheid tot aan vitaliteit. Terwijl ik zelf aan de slag ging om aan mijzelf te werken, leerde ik dat er ontzettend veel onjuiste en misleidende informatie beschikbaar was. Ik besloot daarom opleidingen te volgen tot Personal Trainer en daarnaast een blog te beginnen waar ik feiten van fictie onderscheidde- wat er toe leidde dat ik op mijn 19e in een team van bekende fysiotherapeuten, personal trainers en opleiders terecht kwam waar ik met mijn artikelen, waarin ik een brug sloeg tussen ingewikkelde wetenschappelijke principes en de praktijk, tienduizenden personen bereikte. Daarnaast begon ik aan mijn HBO Sportkunde (Leefstijl & Gezondheid) opleiding (welke ik inmiddels heb afgerond). Mijn passie groeide verder en groeit nog steeds, wat blijkt uit het feit dat ik nog steeds veel tijd en geld steek in bijscholing/studeren.

Ik neem mijn werk als coach erg serieus, en dat is te merken aan mijn werkwijze. Ik heb over de jaren een eigen visie ontwikkeld waar veel mensen en collegae geïnspireerd door zijn.
Ik draag grote zorg voor mijn cliënten, de onderbouwing van mijn adviezen en ik blijf continue bijscholen.

Mijn doel is om mensen te helpen naar een beter leven.

 

Dat klinkt vaag, maar vanuit de sterk gefundeerde visie kan ik duidelijk verschil maken door niet alleen fysieke verbeteringen, maar ook verbeteringen in de vitaliteit (=levendigheid). Lees hierover meer via deze link.

Aangezien het om hun leven gaat, staat hierin de cliënt centraal. Ik werk als een navigatiesysteem, die altijd bijstuurt en herberekend hoe cliënten dichter bij hun doel kunnen komen.

Het stuur over jouw leven blijft daarbij altijd in jouw handen, jouw voet zit op het gas- en rempedaal. Ik vertel je als coach altijd exact wat je kunt verwachten als je een bepaalde weg inslaat, waar je het best gas bij kunt geven en waar je het best kunt remmen. En hoe je dat zelf in het vervolg kunt inzien.
Zodat jij uitkomt op jouw gewenste bestemmingen, op jouw gewenste tempo én zodat jij altijd goed geïnformeerde beslissingen kan nemen. Voor de lange termijn.

Met oog voor detail, kennis van zaken en een prettige persoonlijkheid maak ik van elke training een effectief moment waarin je niet alleen dichterbij je doelen komt, maar ook leert hoe je effectief de rest van je leefstijl kunt aanpassen om de grootste winsten te behalen.

We brengen tijdens een intake in kaart wat jij voor ogen hebt en hoe ik jouw daarin ga begeleiden. Vervolgens gaan we volledig doornemen welke zaken in jouw leven prioriteit krijgen. We kiezen daarna de juiste strategieën met betrekking tot je trainingen, je voeding, je leefstijl, je mindset en ontspanning.
Vanuit een no-nonsens maar respectvolle aanpak kijken we naar je huidige leefstijl en gaan we werken aan je leefstijl, die reikt van je voeding tot aan je slaapkwaliteit.

Mijn coach trajecten bevatten ontzettend veel diepgang (als je daar behoefte aan hebt), en je hebt de mogelijkheid om gratis inbegrepen in het traject tientallen informatieve artikelen, video’s, trainingsschema’s en podcasts te ontvangen die je helpen het maximale uit het coachtraject te halen.

Enkele voorbeelden van mijn werk met cliënten:

De ongelooflijke transformatie van client Hanna

In 8(!) weken is deze fantastische transformatie gemaakt door cliënt Leo!

Transformatie Svetlana onder begeleiding van PT Samuel

Optrekken met extra gewicht, alles is mogelijk! Meer zien van Svetlana? Klik hier!

Lex’ (54jaar) transformatie met 10 maanden Personal Training

Kayleigh’s transformatie na 9 maanden Personal Small Group Training!

6 maanden progressieve krachttraining in combinatie met de juiste voeding!

Van jongen naar een man!

Sarah’s 6 maanden transformatie!

Frits’ transformatie van één 12-weken pakket

Deze bijzondere transformatie van Berna is ontstaan bij Outside, waar zij van jaren niet sporten nu al een jaar 2x per week traint!

De transformatie bestaande uit diepe mentale en fysieke veranderingen door Outsider Carlos (-13kg in 12 maanden, en grote stressvermindering)

Ook na je 40e kan je sterk worden!

Cliënt Max heeft zijn 1RM bench verhoogd van 105 naar 120kg in 12 weken!

Cliënt Leo heeft spiermassa opgebouwd naast zijn baan als Musicalzanger!

Meer dan eigen lichaamsgewicht leren tillen? We got it!

Cliënt Antonio heeft zijn 1RM Deadlift verhoogd van 140 naar 150kg in 6 weken!

Zelf doe ik natuurlijk ook aan effectieve training!