april 16, 2017

Werk

Personal Training

Ik bied personal coaching [klik hier voor meer informatie!] sinds 2012 in TrainMore Diemen. In juli 2017 werd TrainMore Diemen overgenomen door Basic Fit en toen heb ik besloten om  als zelfstandig ondernemend Personal Trainer training te geven bij Basic Fit.
Ik werk  daar nauw samen met mijn collega-trainer, Maurice van der Wardt, bekend van ‘Je Eigen Coach‘.

Ik ben al jaren gepassioneerd in het coachen van mensen naar een verrijkt en gelukkiger leven. Door middel van fysieke fitheidstraining hebben we ongekende transformaties bereikt. Van het stoppen van eetbuien tot aan het verliezen van meer dan 20 kilogram vet. Tegenwoordig richt ik mij op het bedenken en uitwerken van nieuwe concepten zodat ik cliënten kan helpen zich te richten op de belangrijkste, effectieve zaken en de onbelangrijke details achterwege te laten. Zo bereik ik mijn doel om Personal Training te geven aan “mensen die het hoogst haalbare willen bereiken, mét behoud van een gezonde privé/werk/fitness balans.”

Vitaliteitscoaching

Daarnaast bied ik ‘Vitaliteitscoaching’  [klik hier voor meer informatie!], waarbij door middel van effectieve gespreksvoering, het leven een nieuwe wending kan krijgen.
Vitaliteit is leven in de ‘leef modus’. Helaas is de ‘overleef modus’ in de huidige maatschappij vaker de norm dan de uitzondering.
De drie psychologische basisbehoeften van de mens zijn Autonomie, Binding en Competentie. Een tekort of beperking in deze 3 pbb leiden tot een te hoge mate van stress. Hierdoor leeft iemand in de ‘overleef modus’.

De ‘overleef modus’ is de staat waarin iemand verkeert wanneer hij (of zij) door de druk van stress continue en/of belemmerende vlagen van angst, pijn en/of vermoeidheid ervaart. Ook is er in de ‘overleef modus’ vaak sprake van het ‘pleasen’ van anderen, het vermijden of bevreze