november 14, 2019

Personal Small Group Training

“Personal Small Group Training is voor mensen die met veel plezier technisch verantwoord en zeer effectief willen trainen én een gezonde privé/werk/fitness balans willen behouden, voor de prijs van een kop koffie per dag!”

Scroll verder voor meer informatie!

Ben je geïnteresseerd? Laat het mij weten, laat hieronder je gegevens achter en vertel wat over jezelf. Laat aub ook je 06-nummer achter, voor een kennismakingsgesprek en telefonische intake.

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Personal Small Group Training is perfect voor het behalen van persoonlijke doelen, omdat je onder mijn begeleiding elke week in een groepje van 3-4 mensen met soortgelijke doelstellingen en niveau traint voor een periode van tenminste 12 weken. Je zult snel resultaten zien (al binnen 3 weken!) en ontzettend veel leren over voeding, training en met een goede techniek bewegen, mindset en psychologie, leefstijl, gezondheid en meer omdat ik je naast de trainingen ook nog wekelijks educatieve artikelen stuur die helpen om het meeste uit het traject te halen.

 

Naast de 1x per week training met mij en het groepje, kan je nog 1-2x per week zelf trainen (in de gym / thuis / buiten). Je weet dan precies wat je moet doen, omdat ik je dat allemaal precies uitleg tijdens onze gezamenlijke sessies én je je trainingsschema’s stuur per mail. Zo kan je je eigen progressie goed bijhouden en stuur ik continue bij.

De kosten zijn €109 per maand, omgerekend dus zo’n €25,- per les (je volgt 4-5 lessen per maand)!!!

PSGT deelneemster Manon na 6 maanden deelname!

Om te kunnen starten stuur ik je per mail een gratis en vrijblijvende intake voor het helder krijgen van je persoonlijke doelstellingen en verwachtingen, ondersteund met een telefonisch gesprek voor verdere verdieping, en we bespreken even op welke trainingsmomenten jij wekelijks kan trainen. Daarna zoek ik mensen bij elkaar die op hetzelfde moment kunnen trainen en ongeveer dezelfde doelstellingen hebben!

Ik heb nu 6 volle groepen, maar ik heb verschillende geïnteresseerden voor het starten van een nieuwe groep. Mocht je zelf nog een geïnteresseerde deelnemer kennen, laat het dan vooral weten.

Voor elke deelnemer die je aanbrengt ontvang je eenmalig €30,- cash back!

 De kosten zijn dus €109 per maand en het gaat via een traject + abonnement van tenminste 3 maanden, daarna is het maandelijks opzegbaar.


Ben je geïnteresseerd? Laat het mij weten, laat hieronder je gegevens achter en vertel wat over jezelf.

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Resultaat van PSGT deelnemer Kayleigh!

Kayleigh’s transformatie na 9 maanden Personal Small Group Training!

Let op: voor deelname aan Personal Small Group Training dienen we een groep en trainingsmoment te vinden waarop jij wekelijks kan. Dit is niet altijd binnen een maand te plannen vanwege mijn drukke planning en volle groepen waar niemand uit wil! 😉

Voor wie is Personal Small Group Training níet geschikt?
-Mensen met onregelmatige werktijden of mensen die vaak reizen
-Mensen die niet erg gemotiveerd zijn
-Mensen die niet graag in een groepje sporten
-Mensen die veel persoonlijke begeleiding en aandacht wensen
-Mensen met bijzonderheden, zoals sportspecifieke doelstellingen, uitzonderlijke doelstellingen, (ernstige) blessures, bijzondere omstandigheden (zwangerschap/medicatie gebruik)
In bovenstaande gevallen is het sowieso beter om te kiezen voor personal training
Wil je meedoen met de Personal Small Group Trainingen? Laat het mij weten!

Nog niet overtuigd? Dit zijn de woorden van PSGT deelnemers!

“Het PSGT traject is super logisch en goed opgebouwd. Je weet altijd wat er op de planning staat en begint bij de basis, het fundament. Precies wat je nodig hebt.

Vervolgens merk je tijdens het traject dat bepaalde basisoefeningen een soort van eerste stap zijn naar de wat moeilijkere oefeningen! Naarmate het traject vordert valt alles op z’n plek en merk je dat de schema’s en adviezen gebaseerd zijn op wetenschappelijke- onderzoeken en principes en dat Samuel een kritische houding heeft waardoor hij niet zomaar meegaat met ongefundeerde trends.

Het meest waardevol uit het PSGT traject is voor mij dat ik zelfvertrouwen heb om voortaan alleen naar de gym te gaan en in m’n eentje tussen al die krachtpatsers m’n eigen krachttraining te doen, omdat ik door PSGT genoeg kennis heb opgedaan en dus weet wat ik moet doen en hoe ik het moet doen.

Daarnaast is Samuel erg persoonlijk betrokken. Het draait voor hem niet puur om een uurtje training te geven, hij toont ook interesse in wat er in iemand omgaat en is altijd bereid om te luisteren of advies te geven. Ik zie hem dan ook als meer dan alleen een personal trainer, hij is ook een vriend (en life coach haha)!

Ik zou het 100% zeker andere mensen aanraden!”  –  Kayleigh, 14 maanden deelnemer (still going)

Sabrina, na 3(!) weken PSGT

“Als ik op de afgelopen maanden terugkijk, zie ik een heel mooi verloop en een opbouw van oefeningen die bedoeld zijn om de uiteindelijke échte oefening te kunnen doen. En dat is heel tof.
Dat je lat pull down oefening eigenlijk een grote voorbereiding is op de pull ups, dat je goblet squat een voorbereiding is op het échte werk etc.

Ook je variatie in oefeningen, krachttesten en tussendoor bijvoorbeeld een kettlebell work-out erdoorheen gooien is top en werkt ook weer motiverend!

De informatie die je geeft tijdens en buiten de trainingen om zijn heel waardevol. Het introduceren van het voedingsdagboek MFP (al gebruikte ik dat al wel) en de persoonlijke berekening van de energiebehoefte en voedingsrichtlijnen en adviezen, te veel om op te noemen!

Maar het meest waardevol uit het PSGT traject is voor mij dat ik door het trainen, jouw motivatie (maar ook zeker die van het team) en jouw geloof in hoe sterk ik ben (“Kan makkelijk dat gewicht!” of “Daar had je makkelijk nog meer herhalingen van gekund!”), het zelfvertrouwen in mijn lijf en hoofd heb teruggekregen. Dankzij de PGST ben ik fysiek, maar ook mentaal sterker geworden.

Écht petje af Sam voor jouw manier van coaching!  Jij weet op een heel prettige en positieve manier mensen te motiveren en ervoor te zorgen dat zij meer uit zichzelf halen! Ik waardeer het dat je ons altijd op de meest effectieve manier wil laten trainen en ons geen ‘fluff’ oefeningen laat doen. Daarnaast zorg je voor een heel goede vibe tijdens de trainingen en als er serieus geknald moet worden ben jij er voor de beste aanmoediging. Écht top !

Ik raad het zeker aan!” – Kimberley, 14 maanden deelnemer (still going)

Sabrina na 10 weken trainen en coaching in het PSGT traject!